Fusion – Nu helt digitalt

woman holding silver iPhone 6

I en värld där affärslandskapet konstant förändras och evolutionen av teknologi sker i en rasande takt är det avgörande för företag att anpassa sig snabbt och effektivt. Att fusionera bolag är en strategi som används för att bland annat effektivisera verksamheten och göra sig av med bolag som inte längre fyller ett syfte i koncernen. Att smidigt kunna avyttra dessa ”överflödiga” bolag genom en fusion kan frigöra resurser och fokusera på företagets kärnverksamhet.

Med detta i åtanke är vi mycket glada att meddela den senaste uppdateringen här hos oss: från och med nu kan vi signera fusionsärenden digitalt. Den här förändringen är inte bara ett steg in i den teknologiska framtiden, den representerar också de många fördelarna med att gå digitalt. Här dyker vi djupare ner i varför det är så revolutionerande för oss och våra kunder.

Fördelar med digital signering
  1. Snabb och säker identifiering: Med BankID kan du snabbt och enkelt identifiera dig. Detta garanterar att bara du har tillgång till din information och att dina interaktioner med oss är säkra.

  2. Digitala signaturer: Genom att använda BankID kan du digitalt signera dokument relaterade till fusionen. Detta tar bort behovet av fysiska möten eller att skicka dokument fram och tillbaka.

  3. Spara tid: Med hjälp av BankID kan många av de processer som krävs för fusionen snabbas upp vilket innebär kortare handläggningstid för dig.

  4. Miljövänligt: Genom att minska mängden papper och den fysiska hanteringen av material bidrar vi tillsammans till en mer hållbar planet.

  5. Alltid tillgängligt: BankID kan användas när som helst och var som helst, vilket ger dig flexibilitet att hantera saker i din egen takt.

  6. Arkivering och organisation: Digitala dokument är lättare att arkivera, kategorisera och söka igenom. Det innebär mindre risk för förlorade dokument och gör det enkelt att gå tillbaka och granska ärenden vid behov.

Vi förstår att varje förändring medför frågor och eventuell osäkerhet. Vi finns här för att stödja er genom denna övergång. Om ni har några frågor eller funderingar kring användningen av BankID eller något annat relaterat till fusionen, tveka inte att kontakta oss.

Frågor?

Ring oss! 090-704190 eller fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig.

Enkelt kontaktformulär (startsidan)