Upptäck våra senaste nyheter inom snabbavveckling

Medan vi snart avrundar 2023 kan vi inte låta bli att reflektera över hur snabbt detta år har passerat. Året börjar sakta närma sig sitt slut, och det är i den anda av förnyelse och framsteg som vi är stolta över att presentera fyra spännande nyheter som kommer att göra snabbavvecklingsprocessen smidigare och mer effektiv än någonsin.

Låt oss tillsammans utforska de senaste förbättringarna vi har att erbjuda och fördjupa oss i hur de kan vara till nytta för dig på din snabbavvecklingsresa. Vi är övertygade om att dessa förändringar kommer att göra processen mer fördelaktig och smidig och vi ser fram emot att låta dig dra nytta av alla fördelar som vi har i skjortärmen.

Upptäck våra senaste nyheter

Digital Checklista

Med vår nya digitala checklista har vi lyssnat på era behov och skapat ett verktyg som gör avvecklingsprocessen snabbare och säkrare än någonsin. Genom att enkelt ladda upp det material vi efterfrågar blir hela processen mer effektiv. Slipp krångliga pappersbuntar och tidskrävande hantering av dokument. 

Signering med BankID

För att göra processen ännu enklare för dig inom Norden har vi utvidgat vår digitala signeringstjänst till att inkludera norskt, danskt och finskt BankID. Oavsett vilket BankID du använder kan du nu enkelt signera dokument, vilket sparar värdefull tid och minskar risken för felaktigheter. Vår strävan är att göra din avvecklingsprocess så smidig som möjligt.

Allt under samma tak

I och med att Heinestams nu tillhör Ekström Invest-koncernen har spännande nya möjligheter öppnat upp sig för dig som kund. Nu har vi kapacitet att förvärva större bolag med ett eget kapital på upp till 30 000 000 kr. Detta innebär att du nu har ännu större flexibilitet och möjligheter när det kommer till snabbavveckling.

Utgående kundfordringar i balansräkningen?

Vi förstår att utgående kundfordringar i balansräkningen kan ställa till det. Därför har vi utvecklat en specialiserad lösning som gör det möjligt för oss att ta emot offertförfrågningar även när ditt bolag har utgående kundfordringar i balansräkningen.  

Skicka oss din aktuella balans- och resultatrapport så återkopplar vi inom kort med ett prisförslag. 

 

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Frågor?

Ring oss! 090-704190 eller fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig.

Enkelt kontaktformulär (startsidan)