Snabbavveckla innan årsskiftet?

person holding lighted sparklers

Går du i tankarna att avveckla ditt bolag så är det hög tid att påbörja processen nu om önskemålet är att detta ska ske innan årsskiftet. Är det dessutom viktigt för dig att detta sker utan fördröjning och på ett säkert sätt? Skicka oss då en förfrågan på kostnadsfritt prisförslag – vi erbjuder marknadens säkraste snabbavvecklingsmetod då vi alltid likviderar varje enskilt bolag för sig.

Vi på Heinestams är störst i Sverige på säkra snabbavvecklingar. Vid en snabbavveckling köper vi aktiebolaget för att sedan låta det gå i frivillig likvidation. Vi likviderar alltid varje enskilt bolag för sig vilket innebär, till skillnad mot ”avveckling” genom fusion, att du är garanterad att likvidationen inte påverkas av andra avvecklingsprocesser. Då vi alltid använder oss av avvecklingsmetoden likvidation gör det våra snabbavvecklingar till marknadens säkraste.

Vid säker snabbavveckling genom likvidation köper vi bolaget och du som ägare får betalt vid tillträdesdagen detta jämfört med vanlig likvidation då bolagets kapital delas ut till ägarna först när likvidationen är avslutad, vilket sker först 7 – 8 månader senare.

Merparten av alla frivilliga likvidationer sker under fjärde kvartalet varje år vilket vi självklart är rustade för. Vår långa erfarenhet i branschen sedan 1982 och att vi är störst i Sverige på likvidationer (enligt officiell statistik från Bolagsverket (2019-06-30)) med tusentals avslutade likvidationer bakom oss gör att det alltid är en god idé att begära ett kostnadsfritt prisförslag från oss.


Kapitalbrist?

Vi köper även bolag där aktiebolagets egna kapital understiger hälften av det registrerade aktiekapitalet. Kontakta oss för villkor och mer information. 

 

Signera elektroniskt

Vi erbjuder även dig möjligheten att signera dokumenten elektroniskt.

En stor fördel med elektronisk signering är att du sparar tid och får ett mer effektivt arbetsflöde när dessa dokument inte behöver postas och inväntas via den vanliga postgången. Om ni är fler än en aktieägare behöver ni alltså inte skicka dokumenten mellan er eller mötas fysiskt för att signera dem. Det går lika lätt att signera i fjällstugan som på kontoret.

Frågor?

Ring oss! 090-704190 eller fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig.

Enkelt kontaktformulär (startsidan)